Welkom in de Ne9en Vaten.

Elke dag wordt U door ons team verwelkomt in een warme en Spaanse omgeving. Niet enkel onze keuken en persoonlijke bediening zijn onze troef, maar ook onze live band die elke vrijdag en zaterdag aanwezig is zorgt voor een temperamentvolle en aangename sfeer.

We raden iedereen aan de avond in te gaan met één van onze huisgemaakte cocktails. De kenners zullen al snel merken dat ze exclusief zijn.

Onze heerlijke Spaanse specialiteiten waaronder verschillende soorten koude en warme tapas, paëlla, vis en vleesgerechten vallen erg in de smaak bij onze klanten, ook onze vegetarische gerechten zijn ruim aanwezig en overheerlijk.

Afsluiten doen we in stijl met een groot aanbod van heerlijke Spaanse dessertjes samen met één van onze digestieven.

Bij al deze heerlijke gerechten kunnen we jullie onze huisgemaakte sangria aanraden. Deze is sinds 1986 aanwezig in ons assortiment en wordt nog steeds op dezelfde wijze bereidt als weleer.

Wat kan u verwachten van de Ne9en Vaten?

  • Een restaurant waar er plaats is voor 120 personen dat ingedeeld is als volgende…
  • Een karaktervolle zaal met een Spaans interieur
  • Een zaal voor al uw privé aangelegenheden zoals familie- en personeelsfeestjes, vrijgezellenfeest, geboortefeest, huwelijksfeestjes, verjaardagsfeestjes en drinks. Voor deze feestjes bestaat er een mogelijkheid om zelf het menu samen te stellen in samenspraak met de zaakvoerder.
  • Een overdekt terras dat gezellig is ingericht met kleurrijke paraplu’s waardoor u zich al snel in Spanje waant.
  • Bij mooi weer kan u gebruik maken van het terras dat zich vooraan bevindt. Hier kan u gebruik van maken voor iets te eten of enkel voor te drinken.